Seiklusorienteerumine Avastades Jõhvit on avatud kuni suve lõpuni!

Osalejate tungival soovil avanes Jõhvi seiklusorienteerumise rada terveks suveks! Kolme kuu jooksul jõudis rajale 7 perede tiimi, 1 ratta klassi tiim ja 9 seikleja klassi tiimi. Rajal oli üks punkt(KP67) tõstetud ehitustööde tõttu teise kohta. Seoses sellega lisasin kõigile tiimidele sulle punkti gps träki järgi tabelisse.

Liites suvised tulemused juba varem rajal käinud tiimidele on tulemused järgmised: https://nutilogi.web.app/AvastadesJohvit

Tulemusi näed kui valid menüüst Results. Tulemuste lehel tiimi nimel klikkides on näha ka õiged ja valed vastused. Seiklejate teekondi näed valides Tracks ja valides Replay. Valikutest vali ühisstart ja alt äärest saad valida mahamängimise kiirust. Show KP-s paneb punktid kaardile.

Aitäh ja uute seiklusteni!

Tulemused piltidena: