Seiklusorienteerumine sarjast Avastades toimus juba 32-st korda ja seekord oli seikluse piirkonnaks Vändra. Seiklusrajale tuli 40 põnevat punkti ja raja ettevalmistus pakkus palju põnevat avastamist.

Enamasti tead selliseid asulaid vaid suunaviida järgi suure maantee ääres ja vahest arva keerad sisse, et kinnitada keha või tankida autot.

Võtsin Vändra tõsiselt ette ja sõitsin rattaga läbi kõik tänavad ja üritasin kaardile püüda kõik põneva. Nagu ka Pärnu-Jaagupis oli Vändras paljudel majadel numbri all ka kunagise või praeguse elaniku nimi. See on minu arust nii äge 🙂 Mujal Eestis ei ole selliseid majanumbrid veel märganud.

KP33 – Majal on number koos elaniku nimega 🙂

Teine huvitav seik Vändra juures on mega suured rohelised infotahvlid, et ka kõige kehvema silmanägemisega inimene seda märkaks 🙂

Rohelised ja väga suured infotahvlid, et ikka korralikult tähelepanu tõmmata 🙂

Kolmas vahva asi oli sillad, mida jagus Vändrat läbivale jõele ikka rohkelt.

Sel korral oli seiklusrada natuke kauem lahti, aga see osalejate arvule erilist lisa ei toonud. 18 päeva jooksul jõudis rajale 17 tiimi. 7 tiimi seikles perede klassis ja 10 tiimi pani end proovile seikleja klassis. Lisaks punktide otsimisele sai lisapunkte ka fotode eest. Enamus tiime seda võimalust kasutas ja fotode punktid on ka ilusti tabelis.

Tulemusi vaadates on näha, et kõige rohkem eksisid tiimid ühe kindla punktiga. Selleks punktiks oli KP37 ja küsimus punkti kohta oli: Kollakas reklaam – Mis mootorsaag? Vastuse variandid olid Husqvarna, Stihl ja Makita. Osa tiime valis vastuseks Husvarna, aga pilt punktist on selline:

Seikluse tulemused lingina: https://nutilogi.web.app/Vandra

Seiklejate teekondi näed valides Tracks ja valides Replay. Valikutest vali ühisstart ja alt äärest saad valida mahamängimise kiirust. Show KP-s paneb punktid kaardile. Tulemusi näed kui valid menüüst Results. Tiimi nimel klikkides on näha, mis punkte läbiti ja kas ka midagi valesti vastati.

Aitäh kõigile osalejatele ja loodan, et näeme juba järgmistel seiklustel. Rõõmuga annan teada, et reedel 13. mail stardib täitsa tasuta seiklusorienteerumine Tallinna ligidal Kosel! Lisaks saab end proovile panna ka 18.05 toimuval autoseiklusel Missioon 3.

13.05-22.05 Seiklusorienteerumine Avastades Koset🏃🚴‍♂️ (TASUTA)
18.05.22 Autoseiklus Missioon #3 – Logod ja Kaubamärgid 🚗