Kevade hõnguline autoseiklus sarjast Hajutus avanes reedel 11. märtsil ja viis osalejad avastama põnevaid paiku Lihula ja Virtsu ümbruses. Seikluse stardikohaks oli Lihula Olerexi tankla ja rada sai läbida endale sobival ajal kuni pühapäeva 27. märtsi õhtuni.

Rajal oli 50 põnevat ja harivat kontrollpunkti, mis olid toodud ära A3 formaadis kaardil. Seikluskaart oli selline:

Seiklesime kahes klassis ja Nautijate klassis tuli rajale 12 tiimi ja Seiklejate klassis 11 tiimi!

Liikluseeskirjade järgmine oli kohustuslik ja kiiruste alad on märgitud Maanteeameti kaardirakenduse järgi. Iga fikseeritud rikkumine andis tiimile -5 punkti. Iga valesti vastatud punkt võrdus punkti väärtus miinus märgiga. Kiiruse ületustega jäi vahele kokku 7 tiimi.

Seikluse tulemused lingina: https://nutilogi.web.app/AutoseiklusHajutus21

Seiklejate teekondi näed valides Tracks ja valides Replay. Valikutest vali ühisstart ja alt äärest saad valida mahamängimise kiirust. Show KP-s paneb punktid kaardile. Tulemusi näed kui valid menüüst Results. Tulemuste lehel tiimi nimel klikkides on näha ka õiged ja valed vastused.

Kui sul on tulemuste kohta küsimusi, või tahad lihtsalt emotsioone rajalt jagada, siis kirjuta julgelt: Joonas@seiklusministeerium.ee

Uute seiklusteni!

Joonas Väärtnõu
Seiklusministeerium