Haapsalu oma kauni vanalinna ja romantilise promenaadiga on üks mu lemmik linnu, kuhu ikka ja jälle tagasi tahaksin minna. Tahtsin seda ilu ka teistele näidata ja nii sai kaardile selle aasta 11-s seiklus sarjast Avastades. Haapsalu võib jagada laias laastus kaheks ja poolitajaks on Tallinn-Haapsalu-Rohuküla maantee. Kõik, mis jääb maanteest põhjapoole on äge ja sinna sai ka seiklusrada planeeritud.

Esialgne plaan oli eelmisel aastal Avastades sari üldse Haapsalu etapiga avada, aga erinevatel põhjustel lükkus see edasi. Käisin eelmisel aastal ka kohapeal ja salvestasin gps-i rohkem kui 150 huvipunkti. Enamus neist olid mälestuspingid, mida selles linnas on uskumatult palju. See aasta tagasi tulles jätsin meelega pingid vahele ja keskendusin muudele detailidele. Lõpuks oli gps-s 80 punkti ja rajale tuli neist 50. Seikluskaart sai seekord selline:

Seiklusorienteerumine – Avastades Haapsalut 21.05-30.05

Rõõm oli tõdeda, et sel korral punktide ja äpiga probleeme polnud ning kõik punktid olid omal kohal ka seikluse lõpuks. Sõltuvalt rajavalikutest oli distantsi pikkus kõiki punkte võttes 10 kilomeetri kandis. Seigelda sai seekord kolmes klassis ja kokku jõudis rajale 83 tiimi ja 263 seiklejat. Seiklejad jagunesid:

🚴 Ratas – 6 tiimi
🦸‍♂️ Jala/Seikleja – 44 tiimi
👨‍👩‍👦 Pere/Nautija – 33 tiimi

Seikluse tulemusi saab näha siit: https://nutilogi.web.app/AvastadesHaapsalut

Avastades sari läheb nüüd puhkusele ja on loodetavasti tagasi suve lõpus! Aitäh kõigile seiklejatele, teid on olnud tõesti palju! Aasta algusest tänaseni on rajal käinud 1670 tiimi.

Seikluse tulemused ka piltidena:

Seiklusorienteerumine – Avastades Haapsalut 21.05-30.05

Seiklusorienteerumine – Avastades Haapsalut 21.05-30.05

Seiklusorienteerumine – Avastades Haapsalut 21.05-30.05