Koostöös Loo Noortekeskuse ja Loo Kultuurikeskusega korraldasime 2020 aasta detsembris esimese autoseikluse Jõelähtme vallas. Sellest seiklusest oli möödas 6 kuud ja aeg oli küps uueks seikluseks.  Kuna vald polnud selle ajaga oma piire muutnud ja eelmisel korral sai kogu vald läbi sõidetud, siis oli seekordne rajameistri ülesanne päris keeruline. Lõpuks tuli rajale 46 kontrollpunkti ja enamus neist olid kasutusel esimest korda. Vaid paar punkti asukohta jäid samaks võrreldes eelmise aastaga, aga siis oli vähemalt küsimus teine. Seikluskaart tuli selline:

AUTOORIENTEERUMINE “Tunne Jõelähtmet! 2”

Üsna seikluse alguses anti teada, et rajalt on kadunud kontrollpunkt number 2. Tegemist oli Loo alevikus kooli ees olnud pingiga. Kui ma mõni päev tagasi rada tegin, siis oli seal pilt selline:

Kontrollpunkt nr 2 – Mälestuspink, mis seikluse alguseks kaduma oli läinud

Seikluse lõpuks läks kaduma ka punktis 27 asunud piirkonnakaart. Seikluse alguses oli pilt selline:

KP27 – Piirkonnakaart, mis seikluse lõpuks jalutama läks

Seiklusrajale jõudis kokku 19 tiimi ja seikluse tulemusi saab näha siit: https://nutilogi.web.app/Joelahtme2

Vasakult ülevalt menüüst vali results. Seiklejate teekondi näed valides Tracks ja valides Replay. Valikutest vali ühisstart ja alt äärest saad valida mahamängimise kiirust. Show KP-s paneb punktid kaardile. Tulemuste lehel tiimi nimel klikkides on näha ka õiged ja valed vastused.

Kui on tulemuste või seikluse kohta küsimusi, siis võib julgelt kirjutada. Esikolmik saab uue nädala alguses klaasist meened enda soovitud pakiautomaati.

Seikluse tulemused pildina:

AUTOORIENTEERUMINE “Tunne Jõelähtmet! 2” 29.05.21