Aasta algus tõi väga tormised ilmad ja 04. jaanuarile plaanitud Seiklusrogain Pranglil sattus suure küsimärgi alla. Käisin aasta viimasel päeval rada ettevalmistamas ja tagasitulek oli korralik väljakutse. Suured lained ja väike laev ei ole hea kooslus. Veetsin terve reisi õues ja see päästis päeva.

Võistluspäevaks 04. jaanuariks lubati veel suuremat tormi ja nii ka läks. Saarele minek oli suure lainetusega, aga tagasitulek oli seikluse nimele omaselt päris “põnev”. Lainetus oli suur, tuul tugev ja laevakell lõi ähvardavalt kill-koll. Veetsin terve sõidu õues ja paigal püsimiseks tuli kasutada kõvasti jõudu. Viimaks, ligi 30 minutit hiljem, olime Leppneeme sadamas ja kõik läks õnnelikult.

Prangli Seiklusrogain – Kaart ja kleepsud!

Seiklusrogainile registreeris end kokku 33 tiimi ja 68 osalejat. Pidin registreerimise varakult sulgema, kuna piiri seadis laeva päästevahendite arv 70. Saarele jõudis lõpuks 31 tiimi! Rajal oli kokku 49 punkti, millest ühe pidin tühistama. Maksimaalne punktide arv oli 48. Selle suutis võtta vaid 1 tiim. Punkt nr 35(Tennise plats) tühistasin kõigil, kuna keegi oli vahepeal võrgu koos postidega ära viinud.

Võistluse tulemusi ja teekondi näeb siit: nutilogi.ee/ev/433

Prangli Seiklusrogain – 04.01.2020 Tulemused

Loodan, et osalejad elasid tagasituleku tormi üle ja kohtume juba mõnel rahulikumal mandri seiklusel!