Selle aasta viimane seiklusorienteerumine Pelgu Peitus 5 – Jõulumöll vanalinnas oli edukas ja tänu heale ilmale väga populaarne. Pidin registreerimise poole päeva pealt sulgema, sest trükitud kaardid olid kõik omaniku leidnud.

Suur aitäh kõigile tiimile, et leidsite aega ja tulite reede õhtul seiklema. Kokku läks rajale 41 võistkonda 95 osalejaga. Sel korral oli kontrollaeg lühem, mis tegi seikluse võrdsemaks ja ka pingelisemaks. Kaarti kätte saades oli paljudel tiimidel segadust palju, aga raja edenedes loksus asi paika.

Pelgu Peitus 5 – Seiklusorienteerumine Tallinna Vanalinnas 20.12.19 – Kaart joontega

Sel korral oli väga palju erinevaid taktikaid ja kõige paremat lahendust ei oskagi välja tuua. Tulemustest on näha, et edu sai saavutada lisaaega mitte kasutades(Tiim Jooksusellid 3. koht), kui ka seda kõike kasutades(Tiim Rebane ruulib 2. koht) kui ka natuke kasutades(Tiim Tali 1. koht). Seikluse viimased tund aega sain jälgida 1-2 koha võitlust, kus vahe pidevalt vähenes ja iga minutiga tahtis uuesti suureneda. Lõpuks jäi kahe esimese tiimi vahe 18 punkti, sest teise koha tiimil ei olnud enam punkte mida võtta ja vanalinna teisest otsast finishisse tulek võttis omajagu aega.

Pelgu Peitus 5 – Seiklusorienteerumine Tallinna Vanalinnas 20.12.19 – Kaart (kõik punktid)

Võistluse tulemused ja teekonnad leiab siit: https://nutilogi.ee/ev/431

Seiklusorienteerumine Pelgu Peitus 5 – Jõulumöll Vanalinnas – Võistlusklass: Pered

 

Seiklusorienteerumine Pelgu Peitus 5 – Jõulumöll Vanalinnas – Võistlusklass: Harrastajad

Teekondades puuduvad Iphone kasutajate träkid, aga äpi arendaja tegeleb probleemiga ja loodab selle vea lähitulevikus parandada.

Rajal tehtud pilte ja emotsioone võid jagada ürituse Facebooki eventil: https://www.facebook.com/events/2963142953718553

Annan veel teada, et uue aasta alguses 04. jaanuaril saab toimuma üks äge seiklusrogain Prangli saarel. Sinna saab osalema 69 võistlejat(mitte võistkonda). Info ja registreerimine on avatud: https://www.seiklusministeerium.ee/prangli0401/ ja esimesed tiimid on juba kirjas ja laeva kohtade arv väheneb iga päevaga.

Ilusat jõuluaega, olge terved ja sportlikud!

Joonas Väärtnõu
Seiklusministeerium
Joonas@seiklusministeerium.ee