VALGE DAAMI KALLI – Seiklusministeeriumi Hooaja lõpetamine autoorienteerudes Haapsalus. Juhend ja registreerimine avatud: www.seiklusministeerium.ee

Olete oodatud osalema!

Aasta 2014 on läinud Seiklusministeeriumile üllatuslikult kiiresti ja tegusalt. Palju on tehtud ja ilus oleks autoorienteerumise hooajale mõnus punkt panna. Otsustasime teha seda Haapsalus ühe võimsa orienteerumisüritusega.

Ootame kõiki orienteerumishuvilisi nii autode kui ka mootorratastega 22. novembril Haapsallu, et 5,5 tunni jooksul selgitada selle hooaja viimased võitjad. Ligi 150 kilomeetrine valikorienteerumise rada viib osalejad põnevatesse kohtadesse. Erineva raskusastmega punktid sunnivad tegema valikut, mis võib osutuda päris keeruliseks.

Võistlus saab alguse Thalasso Spa esisest parklast Haapsalus kell 12.00. Kohapeal alustame registreerimist kella 11.00-st. Koosoleku teeme ja viimase info anname kell 11.40. Võistluse finish on stardiga samas kohas. Thalasso Spa pakub osalejatele päris soodsat majutust ja SPA kasutamine võimalust. Seega ei pea koju sõidule mõtlema ja võib anda kehale puhkust ja vaimule värskust. Piduliku autasustamise plaanime teha spa restoranis. Tore oleks näha osalejaid õhtusel autasutamisel ja muljetamas spa kuumades saunades.

Võistlusele saab registreerida http://seiklusministeerium.ee/regamine/

täites ära kõik väljad. Tehes seda kuni 3. novembrini on osalustasu tiimi kohta 30 eurot. Alates 4.novembrist on osalutasu 40 eurot võistkond. Registreerimise paneme lukku 19. novembril.

Võistkonnad, kes soovivad jääda ööbima peavad ööbimise ise broneerima ja see ei kuulu stardimaksu sisse. Samuti ei kuulu stardimaksu sisse õhtusöök. Söögi soovi peab registreerudes ära märkima, et kokad teaks kogustega arvestada.

NB! Soodsama hinna garanteerib broneerides märksõna „autoorienteerumine“

Ööbides saab valida kahe erineva toatüübi vahel.
39 € inimene majutusega spaa*** hotellis
46 € inimene majutusega talassohotellis

Paketti kuulub:
Majutus spaa*** hotellis või talassohotelli kahekohalises toas, 1 öö
Rikkalik hommikusöök restorani buffet’s
Hommikuujumine Thalasso Day SPA mereveebasseinis kl 6–9
Piiramatu Thalasso Day SPA basseini-ja saunapargi külastus ajavahemikul 15-22