Hooaja avapauk – Linnaseiklus/Autoorienteerumine 22. märtsil Tallinnas

Lumi on läinud ja Seiklusministeerium ärkas talveunest. Aeg on küps, et alustada uue orienteerumishooajaga. Algselt oli plaan alustada autoorienteerumise päevakutega 29. märtsil, aga käed sügelevad ja avame hooaja juba nädal varem ühe linnaseiklusega. Tegemist on linnasisese autoorienteerumisega, mis on järjeks eelmisel aastaltoimunud võistlusele.

Võistlus leiab aset Tallinnas ja seda juba 22. märtsil. Võistluse teemaks on mälestused. Et mäletused ei kustuks, on paljudesse Tallinna kohtadesse paigaldatud erinevaid mälestusmärke ja mälestutahvleid. Tallinnas on neid üle 60 ja võistluse käigus tulebki neist umbes pooled, ehk 30 ülesse leida. Eelmise aasta võistlusel leiti esimesed 30 mälestusmärki. Nüüd tuleks leida ülejäänud, mis tõotab tulla palju põnevam.

Võistlusala hõlmab kogu Tallinnat ja ürituse kestus on 3-4 tundi. Võistlusel ei ole kasutusel kaarti, vaid on antud kas foto mälestusmärgist, tekst mälestusmärgilt või mälestusmärgi autor. Tundes ära koha ja leides ülesse mälestusmärgi leiate mälestusmärgi lähedalt või küljest kleepsu lingi ja QR koodiga. Trükkides lingi oma telefoni/arvutisse või skäneerides QR koodi avaneb järgmise punkti info.

Võistluse start ja kogunemiskoht on Sidepataljoni taga asuva sõjaväekalmistu parkimisplats. Võistlus algab kogunemisega kell 18.00-st ja esimene auto saab rajale kell 19.00. Stardiintervall on 2 minutit. Võistluse lõpp on 22.00-23.00.

Võistluse starti on oodatud kõik osalejad, sõltumata auto margist ja -vanusest. Osalema ootame kuni 30 võistkonda.
Punkte tuleb võtta õiges järjekorras ehk 1-2-3-4 jne. Võistkonna peale on vajalik vähemalt 1 nutitelefoni olemasolu.

Võistlusele saab registreeruda läbi http://www.seiklusministeerium.ee/linnaseiklus

lehe.

NB! Osavõtutasu võistkonnale on 25 eurot tasudes selle 16. märtsiks Seiklusministeeriumi arveldusarvele. Swedbank EE382200221051575334. Selgitusse tuleks lisada võistkonna nimi. Hiljem ja kohapeal tasudes on osalustasuks 35 eurot.

Küsimuste korral saab abi maili teel: Joonas@seiklusministeerium.ee või telefonil 5226895