Sügisene ja järjekorras juba 30. autoseiklus sarjast Hajutus viis osalejad avastama Kiili-Tuhala-Pahkla ümbruse ägedaid kohti.

Seiklusrada oli avatud teisipäevast 17. oktoobrist kuni 30. oktoobri õhtuni ja selle ajaga käis rajal 23 tiimi.

Seigelda sai kahes klassis ja tiimid jagunesid 10 tiimi perede klassi ja 13 tiimi seikleja klassi. Rõõm on tõdeda, et sel korral olid kiirused kontrolli all ja seiklusel sai ära fikseeritud ainult kaks kiiruse ületust. Kõige rohkem eksiti punktiga number 27 ja küsimus oli, et mitu mäe nimelist talu on kaardil.

Seikluse tulemused: https://nutilogi.web.app/Hajutus30

Tulemusi näed kui valid menüüst Results. Tulemuste lehel tiimi nimel klikkides on näha ka õiged ja valed vastused. Seiklejate teekondi näed valides Tracks ja valides Replay. Valikutest vali ühisstart ja alt äärest saad valida mahamängimise kiirust. Show KP-s paneb punktid kaardile.

Tulemused piltidena: