Põnev autoseiklus ootab sind starti!

Selle aasta esimene autoseiklus sarjast Hajutus viis osalejad Kiili valda ja kandis nime Lumelabidas. Ürituse nimi õigustas end täiuslikult ja rajal sai sõita nii paksus lumes kui rajus tormis. Punktide leidmine oli tõeline väljakutse ja selle võttis vastu 25 tiimi.

Seiklusrajal oli seekord 60 punkti ja üsna seikluse alguses sai selgeks, et osa reklaame olid oma sisu muutnud. Nii said esimese kontrollpunkti kollastest kummikustest punased ja kontrollpunktis 44 muutus pallide arv. Lisaks kadus KP29-st ära suur valla infotahvel! Kõigis neis punktides vastatud vastused lugesin ma õigeks sõltumata antud vastusest.

Seikluskaart oli Kiili autoseiklusel just selline:

Kiili vallas toimus autoorienteerumine nimega Hajutus 26

Lisaks tuli rajal järgida liikluseeskirju ja enamus tiime said sellega ka väga edukalt hakkama. Vaid kolmel tiimil tuvastasin ma rikkumisi ja need on leitavad tulemuste tabelist.

Tulemused: https://nutilogi.web.app/Hajutus26Lumelabidas

Kiili vallas toimus autoorienteerumine nimega Hajutus 26

Kiili vallas toimus autoorienteerumine nimega Hajutus 26