Pühapäeval 25. septembril toimus Luunjas vahva kogupere seiklusorienteerumine.  Rajale jõudis 16 tiimi ja rohkem kui 40 seiklejat.

2,5 tunni jooksul pidid tiimid leidma ülesse võimalikult palju punkte. Osa oli toodud fotodena ja osa olid kaardil. Lisaks oli neli küsimust Luunja valla kohta ning 5 lisaülesannet.

Seikluskaart oli selline:

Luunja Seiklusorienteerumine tõi rajale rohkem kui 40 spordisõpra

Seikluse jooksul sai selgeks, et KP31 oli lahkunud jäädavalt ja kõik tiimid said selle punkti oma kontosse. Teine aps oli korstna astmetega punktis 76. Õige vastus oli 35 astet ja panin ka selle punkti kõigile kirja. Peale lisaülesannete punktide sisestamist oli pingerivi selline:

Luunja Seiklusorienteerumise tulemused!

Seikluse tulemused lingina: https://nutilogi.web.app/Luunja2022

Seiklejate teekondi näed valides Tracks ja valides Replay. Valikutest vali ühisstart ja alt äärest saad valida mahamängimise kiirust. Show KP-s paneb punktid kaardile. Tulemusi näed kui valid menüüst Results. Tiimi nimel klikkides on näha, mis punkte läbiti ja kas ka midagi valesti vastati.

Aitäh rõõmsa meele ja aktiivse osavõtu eest. Mul oli teiega väga tore ja loodan, et rada pakkus ka kõigile teile positiivseid emotsioone. Aitäh Kaidole ja ehk kohtume juba mõnel uuel vahval seiklusel!

Joonas Seiklusministeeriumist