Tule seiklema! Rada on jõukohane kõigile!

Tabasalu Kodu, Invego ja Seiklusministeerium korraldasid vahva kogupere seiklusorienteerumise Tabasalus. Seiklusrada oli avatud nädala ja rajale jõudis kokku 21 tiimi. Seikluse stardi- ja finishi kohaks oli Tabasalu Kodu majade keskmes olev mänguväljak. Seiklejate ülesandeks oli leida ülesse rajale peidetud punktid. Punktide leidmisel olid abiks kaart ja fotod.

Rajal oli 25 põnevat kontrollpunkti, mis olid toodud osaliselt ära seikluskaardil ja osaliselt fotodena. Kõigi punktide väärtus oli kolm punkti. Vale vastus oli punkti väärtus – märgiga. Seikluskaart oli selline:

Tabasalu Kodu Seiklusorienteerumise rada Seiklusministeeriumi ja Invego poolt

Seikluse rada oli umbes 2 km pikk ja seikluse kontrollaeg oli 1 tund.

Seikluse tulemused: https://nutilogi.web.app/TabasaluKoduSeiklus

Seiklejate teekondi näed valides Tracks ja valides Replay. Valikutest vali ühisstart ja alt äärest saad valida mahamängimise kiirust. Show KP-s paneb punktid kaardile. Tulemusi näed kui valid menüüst Results. Tiimi nimel klikkides on näha, mis punkte läbiti ja kas ka midagi valesti vastati.

Seikluse tulemused pildina:

Kui on küsimusi, siis kirjuta julgelt!

Joonas Väärtnõu
Seiklusministeerium
Joonas@seiklusministeerium.ee