19. novembril startis Kadrinas koostöös Kadrina Rahvamaja ja Kadrina Spordikeskusega kontaktivaba kogupere Fotojaht ja rada oli avatud esimese advendi, ehk 28. novembri õhtuni! Osalejate ülesandeks on leida ülesse rajale peidetud punktid. Punktide leidmisel on abiks fotode leht, kus on 35 fotot Kadrinast.

Seikluskaart fotodega oli selline:

Seiklus oli kõigile osalejatele tasuta ja seiklusele pani ennast pani kirja 52 tiimi. Lõpuks jõudis rajale 37 tiimi ja seigelda sai kolmes klassis. Tiimid jagunesid:

Seiklejad 15 tiimi
Ratas 2 tiimi 
Pered 20 tiimi

Kõige rohkem peavalu valmistas tiimidele punkt nr 22.

Seikluse tulemustega saab tutvuda: https://nutilogi.web.app/KadrinaFotojaht

Seiklejate teekondi näed valides Tracks ja valides Replay. Valikutest vali ühisstart ja alt äärest saad valida mahamängimise kiirust. Show KP-s paneb punktid kaardile. Tulemusi näed kui valid menüüst Results. Tulemuste lehel tiimi nimel klikkides on näha ka läbitud punktid.

Aitäh kõigile seiklejatele ja loodan, et näeme mõnel uuel rajal!