Neljapäeval 01. oktoobri õhtul sai teoks juba kaheksas autoorienteerumine sarjast Öös On Asju. Sel korral läksid tiimid rajale ilma kaardita ja nende ülesandeks oli Tallinnast leida ülesse 44 kontrollpunkti. Kontrollpunktideks olid skulptuurid, mälestusmärgid ja bareljeefid.

Kokku läks kahes klassis rajale 18 tiimi ja rada pakkus erinevaid emotsioone. Osa tiime nautis kaardita väljakutset ja osa tundis kaardist suurt puudust. Seikluskaart oli selline:

Öös on asju vol 8 – 44 fotot erinevatest mälestusmärkidest ja skulptuuridest!

Seiklusel näitas kõige tervamat minekut võistkond Libekala, kes suutis leida rajalt kõik punktid. Ülejäänud tiimidel jäi vähemalt üks punkt leidmata. Kui kaks tundi oli seigeldud, siis nägi pingerida välja selline. Juhin tähelepanu sellele, et võistkond Libekala on 23 punktiga alles viiendal kohal.

Koondtulemused peale 2 tundi seiklemist

Viimase 30 minutiga läbiti rajal 21 punkti ja toodi võit koju.

Öös On Asju 8 – Lõplikud tulemused

Klasside kaupa tulemusi ja teekondi saab näha siit: https://nutilogi.web.app/OosOnAsju8

Punktide asukohad kaardil:

Punktide asukohad kaardil