Seiklusministeeriumi Talvekarikas alustas sel aastal juba 7-ndat hooaega ja avavõistlus tõi starti 40 tiimi. Seekord tuli osalejatel kahe kaardi ja ühe lisaülesande abil läbida võimalikult palju punkte. Punkte oli kokku rajal 84 ja suurima arvu suutis läbida võistkond Libekala. Põhikaartidel oli toodud ära 60 punkti ja kaardid nägid välja sellised:

Autoorienteerumine – Talvekarika 1. etapp 26.11 Tallinn Kaart 1

Autoorienteerumine – Talvekarika 1. etapp 26.11 Tallinn Kaart 2

Lisaks ootas osalejaid Mustamäel Männipargis lisaülesanne, kus valge kaardiga tuli leida ülesse 24 nimelist pinki. Olgu öeldud, et kogu võistluse läbiv teema olid pingid ja nendel olevad mälestustahvlid.

Autoorienteerumine – Talvekarika 1. etapp 26.11 Tallinn Lisaülesanne

Kuna stardis oli 40 tiimi, siis ühisstart sellele massile oli päris huvitav vaatepilt. Juba seikluse alguses võttis vabaklassi liidrikoha sisse võistkond Libekala ja sama tegi Youngtimer klassis võistkond Kukemuna. Oma edu hoiti lõpuni ja mõlemad tiimid tulid ka oma klassi võitjateks. Youngtimer klassis läks rajale kokku 14 tiimi ja esikolmiku moodustasid:

1. Kukemuna 266 punkti
2. Squad 219 punkti
3. Streetmoto 199 punkti

Youngtimer klassi ülejäänud tulemused on siin:

Autoorienteerumine – Talvekarika 1. etapp 26.11 Tallinn Youngtimer klass

Vabaklassi esikolmiku moodustasid:

1. Libekala 250 punkti
2. Pipedriving 240 punkti
3. Väike My 234 punkti

Vabaklassi ülejäänud tulemused on siin:

Autoorienteerumine – Talvekarika 1. etapp 26.11 Tallinn Vabaklass

Võistluse käigus tekitas tiimidele enim probleeme punkt nr 31. Tegemist oli kesklinnas Politseipargis oleva Eri Klasi pingiga. Paljud tiimid ei leidnud seda pinki ja kuna küsimus oli, et mitut olulist objekti näed istudes, siis paljud tiimid istusid suvalisel pingil ja vaatasid ümbrust. Õige vastus oleks olnud 3 ja see oli kirjas sellisel tahvlil:

KP31 Autoorienteerumine – Talvekarika 1. etapp 26.11 Tallinn

Aitäh kõigile osalejatele ja loodan, et igaüks leidis rajalt endale midagi põnevat. Sarja järgmine etapp toimub juba 10. detsembril ja seikluse piirkonnaks on Saue ja Keila ning nende ümbrus. Registreerimine on juba avatud ja selle leiab: https://www.seiklusministeerium.ee/autoorienteerumine101219/

Enne 2. etapi starti autasustame ka selle etapi esikolmikuid. Loodan, et esikolmiku tiimid on tulemas osalema ja kui ei, siis äkki on vähemalt 1 liige kohal, kes saab auhinna vastu võtta.

Rajal tehtud pilte võite julgelt jagada Talvekarika 1. etapi ürituse lehel Facebookis

Võistluse tulemused
Võistluse teekonnad