5. etapiline autoorienteerumise sari – Öös On Asju sai lõpplahenduse 24. oktoobri õhtul Tallinnas. Kokku käis sarja viiel etapil osalemas 79 erinevat tiimi ja viimasele etapile jõudis neist 20. Rebimine esikoha nimel käis viimaste meetriteni ja oma paremuse suutis panna maksma võistkond Squad. Sel korral oli vaja tiimidel otsida veevõtukohtade silte ja neilt kirja panna toru läbimõõt. Rajal oli kokku 60 punkti, mis olid toodud ära kahel kaardil.

Öös On Asju vol 5 – Autoorienteerumine Tallinnas 24.10 Kaart 1

Öös On Asju vol 5 – Autoorienteerumine Tallinnas 24.10 Kaart 2

Maksimum punktid suutis läbida võistkond Tiigri Kiisu ja Lõvikuningas. Kahjuks kuus kiiruseületust langetasid võistkonna kolmandale kohale. Teise koha sai võistkond Libekala. Esialgu olid tulemuste tabelis nende kahe tiimi kohad vahetunud, aga kuna osa infot rajalt oli jäänud serverisse kinni, siis tegin täna hommikul tulemustes korrektuurid. Kuna auhinnad said eile juba esikolmikule kätte antud, siis neid ümber jagama ei hakka.

Öös On Asju vol 5 – Autoorienteerumine Tallinnas 24.10 Tulemused

Nagu tabelist on ka näha, siis sinna on tekkinud üks lisalahter. Tegemist on keelumärgi eiramisega punkti 35 lähedal. Õige lähenemine punktile oleks pidanud olema ümber Linnahalli, kuna Logi tänava keskel on keelumärk, mis ei luba edasi sõita. Seda märki eiras 12 tiimi 20-st. Kiiruseületusi tuli tiimide peale kokku 37. Võistluse tulemusi ja teekondi saab näha siit: https://nutilogi.ee/ev/417

Aitäh kõigile osalejatele ja loodan, et näeme juba õige mõnel seiklusel kas siis jala või autodega. Lähiajal on tulemas:

29.10 – Pelgu Peitus vol. 3 – Seiklusorienteerumine Tallinnas (Jala/Ratas)

09.11 – Suur Isadepäeva autoorienteerumine Rakveres (TASUTA)