Nüüdseks on kärurallist möödas juba kuu aega. Võistlus algas 17.04 ja kestis 28. aprillini. Võistkondi oli üritusele registreerunud küll mõni rohkem, aga osa võttis 24 võistkonda. Ilmad olid muidugi Eesti kevadele iseloomulikult heitlikud, kuid õnneks see rallitajaid ei kõigutanud. Mitu võistkonda osales juba võistlusel teist korda. Postituse lõpus on ka tulemuste tabel. Käruralli lõpetas ka vahva olemine lasteklubi Väike Päike ruumides, kus sõime Kati tehtud imemaitsvat torti.

Sel korral tegime punktisüsteemi ümber nii, et motivatsioon püsiks kõikidel võistkondadel kogu võistluse vältel ja selles formaadis see toimis. Isegi enne viimast punkti polnud selgunud esikohad. Seega põnevust jätkus. Punktideks olid valitud erinevad mälestusmärgid Tallinnas. Mitut piirkonda, kuhu oleks tahtnud punkti panna, polnud võimalik võistlusesse lisada, kuna seal lihtsalt polnud vajalikke mälestusmärke.

Väga vahva oli see päev, kus hakkas mu postkasti sadama kirju erinevate võistlusfotodega. Miks ta just vahva oli? Väga paljudel oli ka kommentaar juures stiilis “Oi kus ma pidin vaeva nägema,  et selleni jõuda” või “vahva päiksepaiste” või “Aitäh Tallinna nurgataguste tutvustamise eest. Täna pidi ka detektiivi mängima, väga lõbus oli. Kogu perega nuputasime”. See kõik andis edasi nii mõnusalt emotsioone ja lahe oli kõigest sellest osa saada!

Kuna punktisüsteem oli aga tõesti väga ärevusttekitav ja paras õnnemäng (või töötas keegi hoopis hea strateegia välja??!!), siis oli põnevust kogu võistluseks. Liidrid vahetusid terve võistluse vältel. See aga oligi mõte, sest “võistluse” peaeesmärk oli siiski pühendada aega õues olemisele ja niisama kärutamisele põnevam mõte anda. Samuti sai oma kärutiiru teha ilmselt tavapärasest erinevas kohas ja avastada enda jaoks uusi paiku 🙂

Käruralli ühel võistluspäeval otsustas lasteklubi Väike Päike teha meie võistlejatele võistluspunktis venitusringi, et kõik huvilised saaksid venitada end pingetest priiks 😀 Ja kuigi sel päeval sadas nii vihma, lörtsi kui ka lund, leiti võimalus see kerge ühistreening läbi viia.

 

Käruralli lõpetamine oli taas väga vahva ja lastel oli Väikse Päikse ruumides põnev ringi uudistada. Igale meeskonnale kinkisime ka sel korral tänukaardid ja kõik said ka BalSnacki poolt välja pandud kama-, tatra- ja neljaviljapalle. Ma usun, et kõik lapsed krõmpsutavad neid hea meelega.

 

Meil oli ka imeilus ja väga maitsev tort, millega kõik kohalesaabunud osalejad suud magusaks said.

 

 

 

 

Minul oli teiega igal juhul vahva kogu ürituse vältel ja ka lõpetamine oli väga tore! Suur tänu kõigile motiveerivate sõnade ees Käruralli lõpetamisel ja ka e-maili teel! 🙂 Loodetavasti saame ka kolmanda Käruralli tulevikus teha!

 

 

 

 

Auhindu panid välja meile järgmised firmad:
Salvest logo.      va%cc%88ikepa%cc%88ike-01                 
sm_logo_transpLisaks panime ka ise kolmele esikohale välja osalemise ühel vabalt valitud autoorienteerumisel.

Võistluse lõpptulemused on siin: Seiklusministeeriumi Käruralli tulemused

Kui Sul või Su kollektiivil on vaja seikluslikku üritust või soovid pakkuda oma sõpruskonnale vahvat seiklust, siis võta meiega ühendust: www.seiklusministeerium.ee/kontakt