Seiklusministeeriumi Autoorienteerumise Talvekarika viimane ehk kolmas etapp leidis aset Pärnumaal. Rajale läks 17 võistkonda ja tihedas lahingus suutis oma paremuse maksma panna võistkond Kukemuna, kes saavutas ka üldvõidu sarja kokkuvõttes. Napilt, vaid ühe punktiga, kaotas esikoha võistkond Bernard ja sõbrad. Kolmanda koha noppis võistkond Praalixx.  Samad tiimid olid samadel kohtadel ka sarja kokkuvõttes.

Seiklusministeeriumi Talvekarika 3 etapi tulemused leiab SIIT
Seiklusministeeriumi Talvekarika koondtulemused leiab SIIT

Talvekarika 1. etapi tulemused  ja Talvekarika 1. etapi teekonnad

Talvekarika 2. etapi tulemused ja Talvekarika 2. etapi teekonnad

Kahjuks tekkis ka väike konflikt kohalikke elanikega teede pärast. Vabandan südamest kohalike elanike ees nii Seiklusministeeriumi kui ka kõigi võistlejate eest. Eramaal sõitmine on taunitav ja tahtlikult me kedagi kellegi erateele ei saatnud. Rada sai valitud nii, et kõik eramaa/eratee sildiga lõigud jäid välja. Kui osalejad kellegi eramaale sattusid, siis vaid seetõttu, et tee polnud märgistatud, või märgistust lihtsalt ei märgatud. Võistlussituatsioonis võib ka kõige kõvema närvikavaga inimene üle keeda. Vabandan veelkord tekkinud olukorra eest!

Kuna üks sari sai lõpu, siis óotan kõiki huvilisi osalema juba 16. märtsil toimuval linnaseiklusel Tallinnas. Infot selle kohta leiab SIIT

Joonas Väärtnõu
Joonas@seiklusministeerium.ee