19. jaanuaril toimus üks vinge linnaseiklus Tallinnas. Rajale läks 38 meeskonda, mis tuli korraldajale positiivse üllatusena. Juba esimese punktiga ajas korraldaja osalejad segadusse oma näpukaga, aga enamus sai veast aru ja seiklus jätkus. Rebimine esikoha nimel oli väga pingeline ja lõpuks väljus võistlusest võitjana tiim Hõbesälg. Võitja tiim leidis 30-st punktist 28. Teisena finišeerus võistkond Puujalad ja kolmanda koha saavutas võistkond Libekala.

Kuidas teistel läks saab vaadata SIIT

Osalejate liikumisteed ja kiirused leiab SIIT

Aitäh kõigile osalejatele ja aitäh ka kõigile toetajatele. Loosiõnn soosis paljusid tiime ja loodan, et jäite kogu üritusega rahule.

Ürituse kohta võib anda tagasisidet: Joonas@seiklusministeerium.ee või esitada oma arvamuse SIIN. Kas teeme veel midagi analoogset?