Rõõmuga kutsume kõiki huvilisi osalema Tallinna Tudengipäevade Autoorienteerumisel. Autoorienteerumine leiab aset 21. septembril kell 20.00-00.00. Võistluse stardiks on Nõmme turu parkla ja kogunema hakkame kell 20.00. Võistlusele anname ühisstardi kell 21.00. Meeskondade eesmärgiks on läbida 3 tunni jooksul võimalikult palju punkte. Punkte on kokku rajal 40 ja nad on 3 erineva raskusastmega. Punktide väärtused on 3, 5 ja 7 punkti.

Võistluse koduleht koos juhendi ja registeerimisvormiga asub aadressil: https://www.seiklusministeerium.ee/tudeng Samal lehel tuleks osalejatel end kirja panna, kuna starti saab kuni 50 võistkonda. Korralduskulude katteks on võistlusel ka sümboolne osalustasu, mis on 5 eurot iga tiimi liikme kohta. Osalustasu saab tasuda kohapeal sularahas.
Iga meeskond peaks kaasa võtma Android süsteemiga nutitelefoni, sest sellega toimub punktide fikseerimine ja kiiruste kontroll.

Punktidega kaardi ja legendi saab korraldajalt vahetult enne starti.

Seega kasuta võimalust – Haara garaažist auto ja toast sõber või mitu ning tule orienteeruma!

Info ja registreerimine: https://www.seiklusministeerium.ee/tudeng
Info: Joonas@seiklusministeerium.ee või telefonil 5226895