Euroopa Päeva orienteerumismäng Kärdlas on saanud edukalt ajalooks. Aitäh usalduse ja aktiivse osavõtu eest. Loodan, et rada pakkus positiivseid emotsioone ja ehk kohtume tulevikus mõnel uuel seiklusrajal.

Tulemusi ja seiklejate teekondi saab näha siit: https://nutilogi.web.app/epk24

Seiklejate teekondi näed valides Tracks ja valides Replay. Valikutest vali ühisstart ja alt äärest saad valida mahamängimise kiirust. Show KP-s paneb punktid kaardile. Tulemusi näed kui valid menüüst Results. Tiimi nimel klikkides on näha, mis punkte läbiti ja kas ka midagi valesti vastati.

Rajal käis kokku 133 osalejat ja jaguneti 43 tiimiks. Seigelda sai kolmes klassis:

Pered – 6 tiimi
Jalgsi – 22 tiimi
Ratas – 15 tiimi

Kui on küsimusi seikluse või tulemuste kohta, siis küsi julgelt 🙂

Tulemused piltidena:

Joonas Väärtnõu
Seiklusministeerium
Joonas@seiklusministeerium.ee