Oi kui vahva täna oli! 15 ägedat ja omanäolist tiimi läksid Vanatehnika Seiklussõit 8.0 – Lumerõõmud 14.01.24 rajale. Rajal oli nii lund, jääd kui libedaid kurve. Tiimid said vahetada rehve, avastada uusi kohti ja tõmmata üksteist lumehangedest välja! Kiidan kõiki osalejaid ja näeme ehk juba järgmisel sõidul ümber Võrtsjärve!

Tänase seikluse esikolmik:

Onu heino ja pojad(BMW, 1994) 239 punkti
Roadkill(Mazda 929, 1985) 239 punkti
Maailmarekord(Opel Rekord, 1984) 232 punkti

Tänase seikluse ülejäänud tulemused: https://nutilogi.web.app/VTS8

Tulemusi näed kui valid menüüst Results. Tulemuste lehel tiimi nimel klikkides on näha ka õiged ja valed vastused. Seiklejate teekondi näed valides Tracks ja valides Replay. Valikutest vali ühisstart ja alt äärest saad valida mahamängimise kiirust. Show KP-s paneb punktid kaardile.

Kui tegid rajalt pilte ja videosid, siis jaga linki Joonas@seiklusministeerium.ee

Tulemused ka pildifailina: