Autoorienteerumine ”Nutikalt liikvel”

Seiklusministeerium koostöös Rae Noortekeskusega korraldas 29. jaanuaril põneva autoseikluse Rae vallas. Rajale tuli 40 kontrollpunkti ja need olid ühel A3 formaadis kaardil. Kuna seiklesime ka eelmisel aastal samas piirkonnas, siis tuli leida uued punktide asukohad. Lõpuks sai seikluskaart selline:

Autoorienteerumine – Nutikalt Liikvel 29.01.2022

Kella 10-st said osalejad registreerimisel kasutatud e-mailile kaardilingid ja siis võis kohe rajale minna. Iga tiimi jaoks olid olemas ka paberkaardid. Sel aastal läks aeg kõigi tiimide jaoks käima kell 10.00 ja rada oli avatud 6 tundi. Seiklus sulgus kõigi osalejate jaoks kell 16.00.

Sel korral oli seikluse pingerida sümboolne ja peamine rõhk oli liikumisel ja kodukandi avastamisel. Loodan, et see eesmärk sai täidetud.

Kuna pingerivi ikkagi tekkis ja eestlane tahaks ikka naabrist parem olla, siis seikluse lõplik pingerida on siin:

Seikluse tulemused: https://nutilogi.web.app/RaeAutoseiklus22

Rõõm on tõdeda, et liikuseeskirjade rikkumisi oli tiimide peale üsna vähe! Aitäh, et sõitsite turvaliselt 🙂

Seikluse käigus pidid tiimid tegema ka 3 ägedat pilti oma seiklustest ja neid saab näha ürituse Facebooki lehel

Aitäh usalduse eest Järveküla Noortekeskus ja loodan, et seikleme juba õige pea uuesti 🙂 Järveküla Noortekeskusel olid ka mõned loosiauhinnad ja eks õige varsti saab teada, et kes ja kuidas need endale võidab 🙂

Seikluse tulemused ka pildina:

Autoorienteerumine – Nutikalt Liikvel – Rae vald 29.01.2022