Kontaktivaba autoseikluse sarja kuues võistlus – Hajutus 6 toimus Jõgevamaa ja Tartumaa piiril. Rajale jõudis nädala jooksul 20 võistkonda. Rajal oli sel korral 42 põnevat punkti ja rebimine esikolmikus oli väga tihe. Lõpuks jäi esimest ja kolmandat kohta lahutama vaid 2 punkti.

Võistluse tulemused ja teekonnad: https://nutilogi.web.app/AutoseiklusHajutus6

Hajutus 6 – Autoseiklus Tartu-Palamuse

Sel korral läksid arvesse ka kiiruseületused, mis läksid võistkonnale Libekala maksma teise koha. 6 rikkumist langetas nad teiselt kohalt 13-ndaks. Minu kui korraldaja jaoks oli tegemist kõige põnevama kandiga ja sinna tasub perega kindlasti tagasi minna, et rahulikumas tempos vaatetorne, järvi ja matkaradu avastada.

Autoseiklus Hajutus 6 – Tartu-Palamuse seikluskaart 1

Autoseiklus Hajutus 6 – Tartu-Palamuse seikluskaart 2

Aitäh kõigile osalejatele ja uute seiklusteni!