Seiklusministeeriumi selle aastane talvine autoorienteerumise sari – Talvekarikas 2018 on edukalt lõpule jõudnud. Sarja viimane etapp leidis aset Haljala ümbruses. Enne starti oli pinget õhus mõlemas klassis ja sarja kokkuvõttes olid kõik otsad lahtised, kuna viimane etapp andis punkte 1,5 x koefitsiendiga. Hommikul kogunes stardikohta Haljala Sämmi Grilli 32 tiimi, kes läksid andma endast parimat 1 minutilise stardiintervalliga. Lumelörtsine rada 61 KP ja ligi 170 kilomeetrise trassiga pakkus väljakutset kõigile.

Võistluse esikolmik vabaklassis:

1. Praali
2. Team Colorado
3. Bernard Strikes Again

NB! Esialgu teisel kohal olnud võistkond Hull Kabi sai DQ, kuna peale nende träki hoolikat ülevaatust tuvastasin lisaks hüplikule gps signaalile ka 181 selget kiiruse rikkumist. Paremusjärjestuses ja punkti tabelis tegin muudatused, aga auhindu ümber jagama ei hakka.

Võistluse esikolmik youngtimer-klassis:
1. Squad,
2. Roadkill
3. No Magic

Kuidas läks ülejäänud võistkondadel saab vaadata SIIT

Võistkondade teekonnad on näha SIIT

Võistluse tagasiside pildimaterjali ja emotsioonidega etapi Facebooki event lehelt 

Sarja pingerida peale 3. etappi vabaklassis

Sarja pingerida peale 3. etappi youngtimer klassis

Aitäh kõigile osalejatele ja loodan, et kohtume juba järgmisel võistlusel uue nädala neljapäeval 15. märtsil Tallinnas. Kõikidele Talvekarika etappidel osalejatele on osalustasu 10 eurot osaleja kohta registreerides võistlusele selle nädala lõpuni. Info ja registreerimine on avatud: www.seiklusministeerium.ee/autoklubi