Seiklus viib sind avastama põnevaid paiku kuhu muidu ei pruugi sattuda

Keeruline aeg seab omavalitsuste ja ettevõtete ühisüritustele piirid, aga Seiklusministeeriumil on selleks olukorraks hea lahendus – Kontaktivabad seiklused jala ja autodega.

Seiklusministeerium on rohkem kui 10 aastat pakkunud põnevaid seiklusi nii jala, ratastel kui autodega. Oleme valmis pakkuma ühe vinge kontaktivaba seikluse ka teie ettevõttele või vallale. Punktideks on seikluspiirkonna põnevad ja ajaloolised kohad, kust osaleja saab teada midagi uut ja kasulikku. Seiklusel kasutame seikluse äppi, millega toimub punktide fikseerimine ja teekondade träkkimine. Hiljem saab vaadata, et kes kus ja millal käis ning mis punktiskooriga lõpetas. Ideaalne seiklus võiks olla 2-4 tunnine ning rada külastaks põnevaid ja harivaid paiku. Samas kui on soovi pikemaks ürituseks, siis olen valmis ka seda tegema. Seigelda saab jala, ratastel või autodega.

Kontaktivaba seikluse puhul saaks osalejad peale registreerimist enda e-mailile info seikluse ja äpi kohta. Iga osaleja või tiim saab startida endale sobival ajal endale sobivast kohast ja lõpetada samuti endale sobivas kohas. Punkte läbitakse vabalt valitud järjekorras ja arvus vastavalt oma võimetele. Seikluse tulemused ja jooksev pingerida on live-s nähtavad. Seikluse saame teha teile sobival päeval või ajavahemikus, kus osalejatele on antud näiteks nädal, et seiklus läbida.

Seikluse hind sõltub osalejate arvust ja täpsema pakkumise saamiseks kirjuta: Joonas@seiklusministeerium.ee

Kui on küsimusi siis vastan hea meelega ja olen igati valmis aitama nõu ja jõuga.

Joonas Väärtnõu
Seiklusminister
Joonas@seiklusministeerium.ee
Telefon taskus: 5226895