dscf9337Kolmapäeva õhtul toimus taas üks vahva ja väga eriline autoorienteerumine. Tegemist oli võistlusega, mis purustas ligi 5 aastat püsinud osalejate rekordi. Kunagi ammu oli stardijoonel 42 tiimi, aga nüüd oli stardis 54 meeskonda ja ligi 10 jäi nimekirjast välja, kuna kaarte lihtsalt ei jätkunud. Inimesi oli kohale tulnud 176. Vägev või mis? Selleks korraks oli Argo(Vessmann) edasi arendanud ka oma seikluse äppi ja see toimis päris hästi. Eriti mugav oli see, et finishi sai iga tiim ise kinni panna ja seega jäi tüütu paberimajandus ära. Ausalt öeldes, ei oleks ka seda kaost ette kujutanud, kui oleks seda kõikidel tiimidel pidanud käsitsi tegema. dscf9330Võistluse stardi andsime Nõmme jalakäijate sillalt ja kui osalejad kaardid kätte said, oli sillal päris jube olla. Resonants oli võimas ja sild rappus kõvasti. Teen suure kummarduse osalejatele, kes suutsid stardisaginas säilitada kaine mõistuse ja arvestasid üksteisega.

Võistluse rajal oli kokku 40 punkti ja paljudele said saatuslikuks nipiga küsimused, kus sai väga kergesti vale vastuse panna. Teine suurem probleem oli äppi valesti sisestatud täht, mida hiljem parandada ei saanud. Sellega teenisin nii mõnegi meeskonna pahameele. Loodan, et see ei ole põhjus, et järgmine kord tulemata jätta. Tule ikka ja ole hoolsam! 🙂tudengipaevad_autoorienteerumine_seiklusministeerium

Võistluse suutsid läbida maksimaalse skooriga ainult 3 tiimi ja nende vahel läksid ka jagamisele auhinnad. Võistluse võitis võistkond Shved, teiseks tuli Batmobiil ja kolmas oli Tööjõureserv. Enamus tiime suutis tagasi jõuda vähem kui 2 tunniga ja eriti tore on see, et võistluse käigus ei tuvastatud ühtegi kiiruse rikkumist. Aitäh osalejatele kaalutletud sõidu eest!

Võistlusele pakkus teravamaid elamusi üks Audi A8, mis Nõmme mäest üles tulles vastassuunavööndisse kaldus ja tuimalt seina sõitis. Betoonpiire ja sellel olev metalläär päästid nii minu kui mõne teise osaleja. Seda ei saanud öelda Audi kohta, mis läks mahakandmisele. Õnneks ei olnud tegemist osalejatega ja politsei tegutses nendega edasi.

Võistluse tulemustega saate tutvuda SIIN!

Tahaksin veel vabandada kõigi ees, kellega ei saanud finishi saginas pikemalt suhelda. Parandame selle vea juba järgmisel võistlusel, mis leiab aset 08. oktoobril, stardiga Sakust. Üritusele saab juba registreeruda ja seda saab teha seekord autoorienteerumine.ee lehel.dscf9345Kohtumiseni uutel võistlustel!