Ilusat esimest adventi ja rahulikku jõuluaega. Rõõm on näha, et tänaseks on end Hiiumaa sõidule kirja pannud 28 tiimi. Tänan usalduse eest ja jagan natuke lisainfot ürituse kohta.

Raja info:

Seiklussõit algab Tallinnast kell 10.00 esimese auto stardiga. Kõik seikleja peaksid Tallinn-Rohuküla raja läbima hiljemalt 15.30-ks, et jõuda 16.00 väljuvale Rohuküla-Heltermaa praamile. Hetkel ei saa veel sellele praamile kohti broneerida, kuna talvist graafikut ei ole veel välja tulnud. Kui graafik avaldatakse ja tekib võimalus seda praami broneerida, siis annan sellest ka kohe märku. Heltermaal maabudes läheb seiklus edasi juba ühisstardist ehk täpselt nii nagu keegi praamilt maha saab. Võistluse finish on Kärdlas ja lõpetades saab hakata kohe keha kinnitama. Söögi lõpuks peaks selguma ka tulemused ja autasustame parimaid. Peale pidulikku osa on vaba aeg, enda korrastamine ja valmistumine õhtuseks peoks.

Esialgne plaan oli võistlus lõpetada Käinas, aga pidin plaani ümber mängima. Sellest ka väike viivitus ööbimise info jagamisega. Nüüd on plaan lukus ja võistluse lõpppunktiks sai hoopis Kärdla ja meie päralt on Kärdlas nii Padu kui Sõnajala Hotell. Iga tiim saab ise valida, et kumba hotelli ennast majutab. Loomulikult võib ka valida endale mõne muu sobiva puhkemaja. Ühine õhtusöök toimub samuti Kärdlas ja õhtune pidu toimub Kärdlas Rannapaargus.

Ööbimine info:

Iga tiim broneerib ise endale sobiva toa sobivas hotellis. Mida varem broneerida seda parema toa võib saada. Hotellide kontaktid ja broneerimise info on selline:

Padu Hotell – Heltermaa mnt. 22
Broneerimine: info@paduhotell.ee või telefonil: 50 516 71
Toad:
 Kokku 18
10 x Twin BB 50.-€ ( hind sisaldab hommikusööki)
8 x Apartment BB 60.-€( hind sisaldab hommikusööki)

Kõikides tubades on 2 voodit ja Apartmentides lahtikäiv diivan, mida  saab kasutada lisavoodina BB 20.-€ ( hind sisaldab hommikusööki). NB! Broneeringud esitada tubade kaupa ja arvestama peab sellega, et lisavoodi saab juurde võtta Apartmentidesse.

Sõnajala Hotell – Leigri väljak 3
Broneerimine: info@sonajala.ee või telefonil: +372 46 31220
Toad: 
Kokku 27
2 ühekohalist – Toa hind 30.-€ ( hind sisaldab hommikusööki)
2 neljakohalist – Toa hind 70.-€ ( hind sisaldab hommikusööki)
23 kahekohalist –  Toa hind 50.-€ ( hind sisaldab hommikusööki)
4 kahekohalist tuba on lisavoodiga ehk siis kolmekohalisteks võimalik teha. Lisavoodi hind 10.-€

Esialgse plaani järgi sõidab öösel ka seiklustakso hotellide ja peokoha vahel, et kõik soovijad saaks end soovi korral rahulikult lõdvaks lasta.

Pühapäevaks on plaanitud huvilistele ka aktiivne matk looduses.

Tuletan meelde, et soodsama registreerimise osalustasude tasumise tähtaeg on esmaspäev 03.12.

Kui on küsimusi, siis vastan hea meelega: Joonas@seiklusministeerium.ee või telefonil: 5226895